Spirálstabilizáció gyakorló tanfolyam
(kizárólag alaptanfolyamot végzetteknek)

Oktató: Balatoni-Huber Vera, spirálstabilizációs tréner, jógaoktató

Időpont: 4 alkalom hétfőnként 2022. július 11. - augusztus 1.

Szint: kizárólag alaptanfolyamot végzetteknek

Kinek ajánlott a gyakorló tanfolyam?

Ha:

  • már végeztél alaptanfolyamot
  • szeretnéd felfrissíteni a tanultakat és ellenőrizni, hogy jól végzed-e az eddigi gyakorlatokat
  • szeretnéd egy magasabb szintre emelni a gyakorlásodat
  • szeretnéd, hogy az elvégzett gyakorlatok még intenzívebbek legyenek
  • kicsit "unod" már a régi gyakorlatokat és szeretnél újakat tanulni

A tanfolyamon maximum 10 fő vehet részt, ezzel biztosítható a teremben a 1,5 méteres biztonságos távolság.

FIGYELEM!
A már kialakult betegség kezelése, gyógyítása orvosi felügyeletet kíván.  Ugyanazok a gyakorlatok, melyek az izmok és az idegrendszer egészséges működését segítik, nem feltétlenül javasoltak már kialakult betegség esetén, vagy egy szakértő (terapeuta) módosítását igénylik.  Így már meglévő panaszok esetén a gyakorlatok elvégzése előtt kérjük, hogy konzultáljon orvosával, gyógytornászával. Amennyiben úgy ítéljük meg, a hozzánk forduló érdeklődőket, illetve nálunk gyakorlókat is szakemberhez irányítjuk.

A SPIRÁLSTABILIZÁCIÓ módszert egy alaptanfolyam keretében tanulhatod meg. A tanfolyam elvégzése után gyakorolhatsz otthon vagy járhatsz csoportos gyakorló órára.

Részvételi díj: 

Koránkelő kedvezménnyel (2022. július 6. éjfélig): 14.900.- Ft helyett 11.700.- Ft
Normál ár: (2022. július 7-tőll): 14.900.- Ft  

A helyek száma limitált, a jelentkezést a csoport beteltetkor (10 fő jelentkezésekor) a jelentkezési határidő előtt lezárjuk. A csoport minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

Minden olyan információ, amit a www.spiralstabilizaciozalaegerszeg.hu oldal tartalmaz – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz - kizárólag tájékoztató jellegű. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk egészségügyi tanácsot, nemtestesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen kezelőorvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel.  Ugyancsak javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával az itt leírtak Ön általi értelmezése kérdésében. SOHA NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL VAGYKERÜLJE MEG AZ ORVOSI TANÁCSOT, AZ OKBÓL, HOGY BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT OLVASOTT EZEN A WEBOLDALON VAGY BÁRMELY A WEBODALUNKHOZ KAPCSOLT EGYÉB MÁS OLDALON.

Spirálstabilizáció magánórák, gyakorló órák

Alaptanfolyam

Online Spirálstabilizáció órák

Visszajelzések