Tanfolyami jelentkezési tájékoztató

Jelentkezés kizárólag online leadott regisztrációval és a részvételi díj befizetésével lehetséges. 

A befizetett díjt részvételi lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni.
Amennyiben a workshop/tanfolyam valamilyen oknál fogva a Spirálstabilizáció Zalaegerszeg (Balatoni-Huber Vera e.v.) által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy felhasználható más jóga tanfolyamra, workshopra, jóga bérletre.

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a tanfolyamokon fotókat is készítünk, amelyet a Béke Ligete Jógastúdió és a Spirálstabilizáció Zalaegerszeg oldalain felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. Küldünk egy automata e-mailt, amelyben meg kell erősítened, hogy te jelentkeztél a tanfolyamra. (Fontos! Ha nem találod ezt a levelünket, feltétlenül írj nekünk, mert csak a megerősített jelentkezéseket regisztráljuk.)
 2. Megerősítés után regisztráljuk a jelentkezésed és a tanfolyam árát (a jelentkezésed időpontja szerint), erről küldünk Neked is egy e-mailt.
 3. Küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 5 munkanapon belül fizess ki! (Amennyiben nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és meghirdetjük a helyed.)
 4. A részvételi díjad fizetheted utalással vagy készpénzben is az órarendi órák előtt vagy után.
 5. A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.
 6. NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  
  A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért számolunk fel, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni.
 7. Befizetett részvételi díjat szervezési okból nem áll módunkban visszafizetni lemondás esetén sem. 
 8.  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott címre.
Ha kérdésed van, kérlek írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munknapon belül válaszolunk a kérdésedre.

 

Jognyilatkozat

FELHASZNÁLÓ HOZZÁJÁRULÁSAI: A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, Balatoni-Huber Vera egyéni vállalkozónak (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és nézi (Skype, Youtube és egyéb videók) kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen az üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. 

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy - mindenkor betartva az egyenlő bánásmódra vonatkozó jogi előírásokat - üzleti, versenytilalmi, pénzügyi vagy más bizalmi ill. konkurenciavédelmi okból ne nyújtson szolgáltatást egyes érdeklődőknek. Ebben az esetben erről tájékoztatja a megrendelőt. Így előfordulhat, hogy a honlaplátogató nem tud megrendelni terméket, szolgáltatást vagy tanfolyamot a Szolgáltatótól. Ilyen esetben a Szolgáltató vagy nem küld díjbekérőt a megrendelés után, vagy az automatikusan kiküldött díjbekérő alapján esetleg már befizetett szolgáltatási díjat a Szolgáltató visszautalja a vevő részére. Köszönjük ennek megértését és tudomásulvételét!

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT: Amennyiben weblapunk tartalmát, illetve a Szolgáltató által készített egyéb hang, írásos vagy videó anyagokat harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft + ÁFA, azaz napi kettőszázezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2016. (Balatoni-Huber Vera oldaltulajdonos) A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

ÜZEMELTETŐ ÉS JOGTULAJDONOS:  Jelen weboldal oldal üzemeltetője Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó, postacím: 8900 Zalaegerszeg, Béke ligeti u. 1.,  székhely: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji-Pataki F. u. 24. I/7. 
Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A www.spiralstabilizaciozalaegerszeg.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok, (publikálásra való időpont nélkül) a letölthető anyagok, hanganyagok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó jogtulajdonát képezik.

A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, illetve eltorzítása, megcsonkítása tilos, ideértve, de nem kizárólag, a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (Balatoni-Huber Vera) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Balatoni-Huber Vera) és a forrás (www.jogazalaegerszeg.hu vagy www.spiralstabilizaciozalaegerszeg.hu) kötelezően megjelenítendő, és csak a szerző által engedélyezett tartalom-részlet használható fel, kizárólag az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben.

KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT: A forrás és a szerzőség megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft + ÁFA másolt, felhasznált oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokiratnak minősül. 

Adatkezelési tájékoztató

Kijelentjük, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az Ön adatainak biztonságos őrzése, kezelése érdekében. Az Ön által megadott információkat nem osztjuk meg külső felekkel, kizárólag a szükséges mértékig továbbítunk adatokat. Mi a Béke Ligete Jógastúdiónál tisztában vagyunk vele, hogy az Ön személyes adatainak védelme rendkívül fontos. Itt olvashat arról, hogy milyen típusú adatokat gyűjtünk be és tárolunk, amikor a Béke Ligete Jógastúdió weboldalait használja és látogatja meg, illetve hogyan védjük az Ön adatainak biztonságát. Soha nem adjuk tovább harmadik személynek az Ön személyes adatait. Az adatok megadása a honlapunk számára önkéntesen, saját elhatározásból történik, illetve regisztrációhoz kötött.

Mi nem tesszük közzé személyes adatait, hacsak erre nem köteleznek vagy a törvény által engedélyt adnak, illetve ha erre azért van szükségünk, hogy az üzleti tevékenységünknek eleget tegyünk és a tagok által választott szolgáltatást zavartalanul teljesíteni tudjuk. Célunk, hogy a lehető legpontosabb információkat tároljuk Önről. Az Ön által megadott adatok bármikor módosíthatók vagy törölhetők.

A vonatkozó törvények szerint Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó kijelenti, hogy kizárólag olyan üzenetet vagy hírlevelet küld a regisztrált tagoknak, mely tájékoztatást, hírlevelet a tagok előzetesen elfogadtak. Továbbá, Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó biztosítja tagjai számára az ilyen kommunikációs szolgáltatások megszüntetésének lehetőségét.

1. Adatkezelő megnevezése

Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji Pataki F. u. 24. I/7.

Adószáma: 66597667-1-40

2. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok 

Az Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló – és 2018. május 25. napjától alkalmazandó – (EU) 2016/679 rendelete (a továbbiakban: GDPR).

3. A www.spiralstabilizaciozalaegerszeg.hu oldallal kapcsolatos személyes adatok kezelése

3.1. Hírlevélhez/Ingyenes első órára szóló kuponhoz kapcsolódó adatkezelés 

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

Személyes adat: e-mail cím, vezetéknév, keresztnév

Az adatkezelés célja: az e-mail cím megadása a hírlevelek küldésére szolgál, a név megadása  a megszólításhoz szolgál

Az adatkezelés jogalapja 

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. 

Az adatkezelés időtartama 

Az Adatkezelő a személyes adatokat a hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. A hozzájárulását az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levelében vagy a hírlevelekben található leiratkozás gombra kattintva bármikor visszavonhatja.

3.2. Tanfolyam jelentkezéshez/Online előfizetés rendeléshez kapcsolódó adatkezelés 

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

Személyes adat- az adatkezelés célja

Vezeték- és keresztnév : A kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges.

E-mail cím: Kapcsolattartás, elektronikus számla kiküldése

Telefonszám: Kapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése.

Számlázási név és cím: A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása

Az adatkezelés jogalapja 

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. 

Az adatkezelés időtartama 

Az Adatkezelő a személyes adatokat a hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. A hozzájárulását az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre küldött levelében vagy a hírlevelekben található leiratkozás gombra kattintva bármikor visszavonhatja.

5. Az adatokhoz való hozzáférés és az adatbiztonsági intézkedések 

5.1. Az adatokhoz való hozzáférés és az adattovábbítás 

Az Ön által megadott személyes adatokat az Adatkezelő munkatársai kezelik. 

Az adatok a Cloudworks Internet-technológiai Kft. szerverein tárolódnak. 

A hírlevélként megadott adatokat a Webgalamb hírlevél szolgáltató (E.N.S. Informatikai és Rendszerintegrációs Zrt) mint adatfeldolgozó tárolja.  

A fizetéssel kapcsolatos adatok a SZAMLAZZ.HU szolgáltatóknál (KBOSS.hu Kft. - számlázó rendszer) tárolódnak.

A számlákkal kapcsolatos adatokat a Kreátor Bt. könyvelési adatokként tárolja.

Az adatokat a szerződött partnereken kívül harmadik félnek nem továbbítjuk.

5.2. Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatokat a Cloudworks Internet-technológiai Kft. szerverein tárolja. Az Adatkezelő és szerződéses partnerei megfelelő intézkedésekkel gondoskodik arról, hogy a személyes adatait védjük többek között a jogosulatlan hozzáférés ellen vagy azok jogosulatlan megváltoztatása ellen. 

6. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogai 

6.1. A tájékoztatás kéréshez való jog 

Ön az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől, hogy az Adatkezelő tájékoztassa: - milyen személyes adatait, - milyen jogalapon, - milyen adatkezelési cél miatt, - milyen forrásból, - mennyi ideig kezeli, - az Adatkezelő kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait. Az Adatkezelő az Ön kérelmét legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott elérhetőségre küldött levélben teljesíti. 

6.2. A helyesbítéshez való jog Ön az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban kérheti, hogy az Adatkezelő módosítsa valamely személyes adatát (például bármikor megváltoztathatja az e-mail címét vagy postai elérhetőségét). az Adatkezelő a kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről az Ön által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti. 

6.3. A törléshez való jog Ön az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban kérheti az Adatkezelőtől a személyes adatainak a törlését. A törlési kérelmet az Adatkezelő abban az esetben utasítja el, ha a jogszabály vagy valamely belső szabályzatunk a személyes adatok további tárolására kötelezi. Amennyiben azonban nincs ilyen kötelezettség, akkor az Adatkezelő az Ön kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről az Ön által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti. 

6.4. A zároláshoz való jog Ön az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban kérheti, hogy a személyes adatait az Adatkezelő zárolja. A zárolás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. Az adatai zárolását kérheti például abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy a beadványát az Adatkezelő jogellenesen kezelte, azonban az Ön által kezdeményezet hatósági vagy bírósági eljárás érdekében szükséges az, hogy a beadványát az Adatkezelő ne törölje. Ebben az esetben az Adatkezelő vagy a bíróság megkereséséig az Adatkezelő tovább tárolja a személyes adatot (például az Ön beadványát), ezt követően törli az adatokat. 

6.5. A tiltakozáshoz való jog 

Ön az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül, írásban tiltakozhat az adatkezelés ellen. Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén polgári pert kezdeményezhet az Adatkezelő ellen. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per az Adatkezelő székhelye szerinti törvényszék előtt indítható meg.

REFERENCIA, VÉLEMÉNYEK, VÁSÁRLÓI AJÁNLÁSOK

Balatoni-Huber Vera részére, a termékekkel, előadásokkal, workshopokkal és tanfolyamokkal kapcsolatos referencia vélemények megadása önkéntes. A referenciát adó személy hozzájárul ahhoz, hogy személyes véleménye, a személyes adatainak feltüntetésével, azaz teljes nevével megjelenjen Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó érdekeltségi köreibe tartozó, a referencia tekintetében releváns weboldalakon, hírlevelekben, online és offline kampányokban, termékeken és marketing szóróanyagokon. A referenciát Balatoni-Huber Vera időbeli korlátozás nélkül jogosult használni, a weboldalain, hírleveleiben, fizikai termékein, valamit online és offline szóróanyagain. A referencia vélemény visszavonása esetén a szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a vállalkozás nevének és webcímének eltávolításával, valamint a teljes név helyett monogram feltüntetésével.

Termék és szolgáltatás megrendelési feltételek, meghiúsulási kötbér

’MEGRENDELÉS'-GOMB , ’DÍJBEKÉRŐ’ SZÁMLA:  Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó által  üzemeltetett weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a visszaigazoló levélben található proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért, megrendelt de, ki nem fizetett jelentkezések esetén pedig 100% kötbért számolunk fel, amely megegyezik a mindenkori képzés, szolgáltatás jelentkezési díjával, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni. A végszámlát a termék árának beérkezését követően elektronikus úton küldjük el.  Amennyiben a megrendelt termék, szolgáltatás, tanfolyam, workshop ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, vagy készpénzben, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük és elektronikus úton elküldjük a meghiúsulási kötbér számláját a jelen kikötés alapján, melyre a megrendelés során is felhívtuk a megrendelő figyelmét az online értékesítési eljárásban. Kintlévőségeink behajtását dr. Soós Andrea ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén. 

MEGRENDELÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉS: A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termékek és szolgáltatások gyártója, fejlesztője Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó fenntartja maguknak a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak. Ezen döntés jogát az üzemeltető fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a felhasználó ennek ismeretében jelentkezik az adatbázisba. 

KUPONKEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELE: A kuponokat kizárólag arra a szolgáltatásra lehet beváltani, amelyek a kuponon feltüntetésre kerültek. Több, adott időszakban érvényben lévő kedvezmény közül kizárólag egy fajta érvényesíthető.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS- KÖTBÉR: A megrendelhető termékek és szolgáltatások is szerzői jogvédelem alatt állnak. A jogtulajdonos szerző Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó.  A termékekről, szolgáltatásokról vagy azok leírásáról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre. Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori árának 200 (kettőszáz) szorosát tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak, első írásbeli felszólításra, az abban foglalt 3 vagy legfeljebb 8 napos határidőn belül.

Jelentkezés a képzésekre, meghiúsulási (lemondási) kötbér

JELENTKEZÉS, ’DÍJBEKÉRŐ’ SZÁMLA, VÉGSZÁMLA: A képzésekre történő jelentkezés beérkezése után a regisztráció sikerességéről visszaigazoló e-mailt valamint díjbekérő számlát küldünk. A díjbekérő számlán szereplő összeget a jelentkező köteles a fizetési határidőn belül kiegyenlíteni. A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elekronikus úton, e-mailben küldjük el. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük, és kiküldjük a meghiúsulási kötbér számlát. Kintlévőségeink behajtását dr. Soós Andrea ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén, amely eljárást Balatoni-Huber Vera, egyéni vállakozó a tartozás keletkezését követő 8 napon belül átad az ügyvédnek.

Amennyiben 24 órán belül nem érkezik meg a jelentkezést visszaigazoló e-mail, célszerű felvenni ügyfélszolgálati munkatársunkkal a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díj tartalmazza a képzésre történő belépést, részvételt, a képzésen biztosított frissítők (üdítő, kávé, aprósütemény, eseti jelleggel) költségét. A résztvevő jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó tárolja és további információkat küldjön számára. 

KÉSEDELMES FIZETÉS, ADMINISZTRÁCIÓS DÍJ: A képzésekre való bejutás és a részvétel csak a határidőre teljesített befizetések esetén lehetséges. Ennek hiányában a jelentkező nem jogosult a képzéseken való részvételre. LEMONDÁSI FELTÉTELEK 5 NAP: A részvétel lemondása csak írásban lehetséges, legkésőbb a képzés előtt 5 nappal. Ennek elmulasztása esetén a jelentkező a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni. A képzés napját megelőző 5 nappal korábban, a kizárólag írásban lemondott képzések esetén, a már kifizetett részvételi díj egy éven belül felhasználható egy következő alkalomra meghirdetett, eredetivel azonos képzésre. A befizetett képzések részvételi díjait nem áll módunkban visszatéríteni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK 0-4 NAPON BELÜL, vagy LEMONDÁS NÉLKÜLI MULASZTÁS: A 0-4 napon belül, írásban lemondott programok tekintetében vagy lemondás nélkül az újabb - eredetivel azonos- képzésre való bejutás nem lehetséges. Minden további esetben a Megrendelő egy következő programon csak a meghirdetett részvételi díj 100%-ának befizetése után vehet részt, és az általa a lemondott képzésre befizetett részvételi díj visszatérítésére vagy továbbvitelére nincs lehetőség, és a be nem fizetett, de le nem mondott képzésdíjat is kiszámlázzuk részére (mivel a képzést a le nem mondott jelentkezésére tekintettel is szervezzük (ld. teremfoglalás. bekészítés, személyre szabott feladatok előkészítése stb.).

SZERVEZŐ MULASZTÁSA: Amennyiben a meghirdetett program a Szervező, vagyis Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó lemondása miatt hiúsul meg, akkor részvételi díj 100%-át visszautaljuk a befizető bankszámlájára, hacsak a Megrendelő úgy nem rendelkezik, hogy a már kifizetett összeget beszámíttatná konzultációra, egy másik képzésre.  Az ilyen igényekről minden esetben írásos megállapodás szükséges.

Képzésjelentkezések és termékmegrendelések visszautasítása

Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozónak joga van visszautasítani minden olyan jelentkezést vagy termékmegrendelést - ideértve a már kifizetett megrendeléseket és jelentkezéseket is -, amely üzleti érdekeit sértheti. (Például: hasonló területen tevékenykedő, konkurens, vagy annak tűnő cég megrendelése, jelentkezése esetén.) A már kifizetett, de utólagosan visszautasított megrendelések és jelentkezések esetében Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó a teljes összeget az eredeti számla visszahívása, majd annak kézhezvétele utáni 5 banki munkanapon belül visszatéríti a befizető részére. Ezen döntés jogát a Szervező fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a résztvevő ennek ismeretében jelentkezik a képzésre, és a szervező más hasonló, a szervező képzése helyett befizetett egyéb képzések díját sem téríti meg jelentkezőnek.

Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó

Zalaegerszeg, 2020. szeptember 1.